歡迎光臨

ec2.hk's Archiver

jerrylam211 發表於 2005-5-22 02:59 AM

林真香 唱錢

請問唔買野係唔係都可以唱錢?
唐人街林真香係唔係講講東話?
會否換到假錢呢? 因我諗住換 6千蚊.

MC大兄 發表於 2005-5-22 03:13 AM

請問唔買野係唔係都可以唱錢? 是
唐人街林真香係唔係講講東話? 是
會否換到假錢呢? No

jerrylam211 發表於 2005-5-22 09:17 AM

唔該曬呀 MC大兄.

anguskk 發表於 2005-5-22 09:52 AM

個rate重高過銀行換, 不過我覺得幫襯些少會好D

tintin 發表於 2005-5-22 11:24 AM

如果特登去唐人街唱$就冇謂 la!來回車費都耍la!
去開4面神,big C 嗰頭,可以去Amari Plaza''''''''s 4/f,一樣有林真香,又識廣東話,个rate 一樣既!! :mrgreen:

jerrylam211 發表於 2005-5-22 11:58 AM

[quote]如果特登去唐人街唱$就冇謂 la!來回車費都耍la!
去開4面神,big C

tintin 發表於 2005-5-22 12:13 PM

[quote][quote]如果特登去唐人街唱$就冇謂 la!來回車費都耍la!
去開4面神,big C

MC大兄 發表於 2005-5-22 12:22 PM

BTS  Chit Lom Station

[url]http://www.bts.co.th/en/map.asp[/url]

click Chit Lom Station, click  Shopping  no. 5 Amarin Plaza, 自然會show location 出來

exit 6 可直入 Amarin Plaza, 入Plaza內轉左見扶手電梯直上即見!

lee 發表於 2005-5-22 12:31 PM

[quote]如果特登去唐人街唱$就冇謂 la!來回車費都耍la!
去開4面神,big C 嗰頭,可以去Amari Plaza''''''''s 4/f,一樣有林真香,又識廣東話,个rate 一樣既!! :mrgreen:[/quote]這裡唱錢方便得多,
不過買手信,就總係覺得唐人街正好多.

jerrylam211 發表於 2005-5-23 11:03 AM

唔該曬咁多位大哥.

BT_Speedtester 發表於 2005-5-23 11:55 AM

去唐人街就搵呢間啦,搵企擋男人 唱 高d

[img]http://www.thaivisa.com/albums/bangkokpattaya1003/DCP_0263.jpg[/img]

sammi 發表於 2005-5-23 12:05 PM

會唔會唱得多, 先有高d 既rate.

因情義結, 我只幫襯合記

BT_Speedtester 發表於 2005-5-23 12:09 PM

[quote]會唔會唱得多, 先有高d 既rate.

因情義結, 我只幫襯合記[/quote]二、三千都得,搵個妹唱係低d架喎

kis 發表於 2005-5-24 09:38 PM

請問0係機場唱$會高 d , 定0係林真香唱高 d 呀 ??

sammi 發表於 2005-5-24 09:40 PM

[quote]請問0係機場唱$會高 d , 定0係林真香唱高 d 呀 ??[/quote]sure 林真香!

aqua 發表於 2005-5-26 10:40 AM

點知林真香當日唱錢既rate?  邊度有得 check?

sammi 發表於 2005-5-26 10:43 AM

[quote]點知林真香當日唱錢既rate?  邊度有得 check?[/quote]Wa! 你打算唱好多ka!
幾萬蚊hkd???????????

我估如果要知林真香既rate, 最好打電話去問林生

aqua 發表於 2005-5-26 11:10 AM

no la... just wanna exchange some pocket money before departure.. but dunno how many should i exchange in hk...

nanobb 發表於 2005-5-26 11:12 AM

HK$500 la............ :smt047

sammi 發表於 2005-5-26 11:15 AM

[quote]no la... just wanna exchange some pocket money before departure.. but dunno how many should i exchange in hk...[/quote]機場大把money exchange shop. 去到唱啦!

aqua 發表於 2005-5-26 12:37 PM

ic.. thks ...

when i wanna exchange currency, I''''''''m always mess up which column i to see... if i wanna exchange from HKD to Baht, should i look up the bank notes sell?

abc 發表於 2005-5-31 04:11 AM

我剛從泰國回來,
機場第一日1:5.04,第二日打後1:5.09
我又去了china town林真香唱,1:5.13
真係好抵

tintin 發表於 2005-5-31 09:41 AM

要check 林珍香兌換價,可打以下tel:

[662]-2225-2484

揾[khun suwat]林揚忠,問價啦!

sammi 發表於 2005-5-31 09:47 AM

[quote]要check 林珍香兌換價,可打以下tel:

揾[khun suwat]林揚忠,問價啦![/quote]會唔會得不賞失.
Idd 費用 = ex. Rate 差價.

tintin 發表於 2005-5-31 10:06 AM

[quote][quote]要check 林珍香兌換價,可打以下tel:

揾[khun suwat]林揚忠,問價啦![/quote]會唔會得不賞失.
Idd 費用 = ex. Rate 差價.[/quote]梗係b响kk打啦!!!
如果有人要打idd問價,可能夆萓n多呢!!

sammi 發表於 2005-5-31 10:17 AM

唔好搞到人地以為唱 [十萬九千七] 先得ka!
咁大陣象!

如果你地搵到邊度個rate 係高過 [林真香]. 請單聲我知. Thx!
我未搵到!

tintin 發表於 2005-5-31 10:33 AM

[quote]唔好搞到人地以為唱 [十萬九千七] 先得ka!
[color=red]咁大陣象[/color:69449eff2a]!

如果你地搵到邊度個rate 係高過 [林真香]. 請單聲我知. Thx!
我未搵到![/quote]:eek:  :eek:  :eek:

sammi 發表於 2005-5-31 10:41 AM

話時話. 我以前好騎呢咁………係bkk去過金舖唱錢!

你地有無去過d特別地方唱錢?

MC大兄 發表於 2005-5-31 12:41 PM

以前係大陸

MC大兄 發表於 2005-5-31 12:51 PM

八十年代在尼泊爾加德滿都間間商店都可以換錢,美金個rate最好,亦可以用人民幣換當地貨幣盧布(Napalese Rupee) ∼

頁: [1] 2 3 4