歡迎光臨

Agoda.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港

Booking.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港
HotelClub 酒店預訂

返回列表 發帖

[按摩] 廣益子桑拿

請問大家知唔知廣益子桑拿得唔得呀大家有冇去過呢

It is already an old shop.
Uncle 2
Short name : U2

家有金山銀山
不過一日三餐

我剛剛看廣告啦

原帖由 Megryan 於 2006-10-22 01:02 AM 發表
我剛剛看廣告啦

個廣告好耐架啦
美其
吾係新野

純粹按摩~~~我覺得好~~~洗腳都正
不過冇得浸池及蒸身~~~而且冲凉房都幾舊同細
按摩房剛裝修完幾個月~~~所以地方算乾淨及衛生~~~房冇異味
最主要係幾平及方便~~~只想享受按摩都係一個唔錯選擇

好嘈, 好煩, 一D都唔RELAX.

原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 01:31 AM 發表

不過冇得浸池

無仲好~
都唔知有無消毒
泰國....一個令你又驚又喜的地方

原帖由 sammi 於 2006-10-22 10:36 PM 發表
[quote]原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 01:31 AM 發表

不過冇得浸池

無仲好~
都唔知有無消毒 [/quote]

要不自己帶包鹽淋落去.

原帖由 Bernadette 於 2006-10-22 10:37 PM 發表
[quote]原帖由 sammi 於 2006-10-22 10:36 PM 發表
[quote]原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 01:31 AM 發表

不過冇得浸池

無仲好~
都唔知有無消毒 [/quote]

要不自己帶包鹽淋落去. [/quote]

咸得有道理

原帖由 lailai 於 2006-10-22 22:31 發表

按摩房遠離女更衣室就一定好靜

原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 11:04 PM 發表
[quote]原帖由 lailai 於 2006-10-22 22:31 發表

按摩房遠離女更衣室就一定好靜 [/quote]

點會有女更衣室近按摩房 (元氣堂除外)

原帖由 sammi 於 2006-10-22 23:06 發表
[quote]原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 11:04 PM 發表
[quote]原帖由 lailai 於 2006-10-22 22:31 發表

點會有女更衣室近按摩房 (元氣堂除外) [/quote]

因為女更衣室外就係按摩房分佈圖
d客睇住幅圖黎攞房
所以好嘈

原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 11:23 PM 發表
[quote]原帖由 sammi 於 2006-10-22 23:06 發表
[quote]原帖由 Albertcc3 於 2006-10-22 11:04 PM 發表

點會有女更衣室近按摩房 (元氣堂除外) [/quote]

因為女更衣室外就係按摩房分佈圖
d客睇住幅圖黎攞房
所以好嘈 [/quote]

[金色陽光] 分房圖...又係嘈到死,
我都唔明d人揀mud, 又要同呀邊個一齊, 又要....又discuss 做乜....

星期六上左廣益子按中式~~~個女技師按得好到位~~~佢話已有十年經驗
推油手勢好好~~~不過最好自備香薰油
因為幫襯廣益子買油盛惠80個大洋~~~得支酒辦咁大咋

原帖由 Albertcc3 於 2006-10-31 12:28 AM 發表
星期六上左廣益子按中式~~~個女技師按得好到位~~~佢話已有十年經驗
推油手勢好好~~~不過最好自備香薰油
因為幫襯廣益子買油盛惠80個大洋~~~得支酒辦咁大咋

不如去 泰國旅行時買定 香薰油
幾十蚊都好大支