歡迎光臨

Agoda.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港

Booking.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港
HotelClub 酒店預訂

返回列表 發帖

請問Four Seasons Hotel Bangkok同The Peninsula Bangkok比較

請問Four Seasons Hotel Bangkok同The Peninsula Bangkok比較
那間會好d尤其是游池比較

The Peninsula Bangkok會否舊左D?

唔會,但 Four season 較方便; 住半島也不差,同人講住"半島"都豪 D啦!

原帖由 prokenic 於 2008-3-20 02:17 PM 發表
唔會,但 Four season 較方便; 住半島也不差,同人講住"半島"都豪 D啦!

兩間都想住
住得…就hea 返夠本
泰國....一個令你又驚又喜的地方

原帖由 GOLO 於 2008-3-20 12:33 發表
那間會好d尤其是游池比較

The Peninsula Bangkok會否舊左D?

房間同view 一定係 peninsula 羸晒, 反而4 season 房間頗舊,
泳池4 season比較傳既,44方方,有resort feel,
而半島就窄窄長長,但對住條河游水.
我揀都係半島

Four season做緊promotion, stay 3 pay 2, average HKD1300蚊晚, 好抵wor.

剛住完Four Season,比d相大家睇

經Agoda 訂房,記得申請做會員,因為每次訂房可獲得相等於4-7%房價積分回饋,變相下次訂房又可打折扣,甚至免費住宿。

從BTS望過去的Four season

D 相全部都睇唔到,何不直接 upload 上來?

原帖由 prokenic 於 2008-6-11 12:42 PM 發表
D 相全部都睇唔到,何不直接 upload 上來?

我睇到wor.....點解呢?

原帖由 曳人 於 2008-6-11 02:53 PM 發表

我睇到wor.....點解呢?

全部睇唔到

原帖由 lily 於 2008-6-11 03:17 PM 發表

全部睇唔到

x2
我都睇唔到....

原帖由 SPC 於 2008-6-11 03:19 PM 發表

x2
我都睇唔到....

連管理階層都睇唔到, 我地點會睇到

再貼, 睇唔睇到呀?

No.........